Як відключити Айклауд але залишити Фото?


Що буде, якщо відключити iCloud?

Якщо на пристрої вимкнути iCloud для програми або функції Залежно від програми або функції, якщо вимкнути iCloud, вам може бути запропоновано зберегти копію інформації на цьому пристрої. Ви також можете самостійно зробити копію інформації, перед тим як вимикати iCloud.

Як зупинити синхронізацію Фото з iCloud?

На комп'ютері Mac

  1. Відкрийте меню Apple  > «Системні параметри».
  2. Клацніть «Обліковий запис Apple». У macOS Sonoma або ранішої версії клацніть ідентифікатор Apple ID.
  3. Виберіть iCloud, а потім натисніть «Керувати».
  4. Виберіть «Фото iCloud», а потім клацніть «Вимкнути й видалити з iCloud».

Що буде, якщо вийти з iCloud?

Вийшовши з iCloud, ви також автоматично виходите з App Store, iMessage і FaceTime. Щоб продовжувати користуватися App Store, увійдіть за допомогою електронної адреси або номера телефону. Щоб продовжувати користуватися iMessage та FaceTime, використовуйте свій номер телефону.

Що буде, якщо не платити за iCloud?

Протягом 30 днів у вас ще буде доступ до своїх даних (Apple передбачили час для відновлення оплати), якщо за цей час платежу не буде, ваше сховище буде зменшено до 5 Гб, а всі дані вище за цей тариф можуть бути видалені.

Перейдіть у меню «Параметри» й натисніть своє ім’я. Виберіть iCloud, потім — «Фотографії». Зніміть прапорець «Синхронізувати цей Mac», щоб вимкнути «Фото iCloud …
На iPhone, iPad або Apple Vision Pro перейдіть у меню «Параметри» > [ваше ім’я] > iCloud. Натисніть «Фотографії», а потім увімкніть параметр «Синхронізувати цей …
Щоб вимкнути iCloud Photos на всіх своїх пристроях , перейдіть у «Параметри», знайдіть iCloud Photos, потім натисніть «Вимкнути та видалити з …